2015-01-14 06:50:11
Φωτογραφία για JP Morgan: Ο Σύριζα θα κληρονομήσει μια οικονομία που ανακάμπτει
Η αγορά ομολόγων και των ασφαλίστρων κινδύνου τιμολογεί την Ελλάδα με... 61% πιθανότητες χρεωκοπίας τα πέντε επόμενα χρόνια, σύμφωνα με έκθεση της JP Morgan στις 13 Ιανουαρίου, ωστόσο όπως προσθέτει ο Σύριζα θα κρατήσει την Ελλάδα εντός ευρώ και οι μετοχές θα ανακάμψουν, ενώ η επόμενη κυβέρνηση θα κληρονομήσει μια οικονομία που ανακάμπτει.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με φρέσκα κεφάλαια 8 δισ. ευρώ και πέρασαν τα stress tests, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μειώθηκαν ενώ το ΔΝΤ προβλέπει ακόμη ανάπτυξη 2,9%/3,7% / 3,5% για την περίοδο 2015-2016-2017.

«Η Ελλάδα, είναι μια μεγαλύτερη ιστορία τώρα από ότι ήταν το 2012 όπως μας υποδεικνύουν και οι τάσεις από το Google ( αναφορές της χώρας ) και δεν θα είναι καθόλου έκπληξη ότι, τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία είναι χαμηλά» τονίζει η ανάλυση.

Το χρηματιστήριο της Αθήνας έχει υποαποδώσει 50% από τον Ιούνιο και οι ελληνικές τράπεζες είναι οι πιο φθηνές της περιοχές τονίζει η JP Morgan προσθέτοντας ότι, μόνο η αυστριακή Raifessen είναι χαμηλότερα ενώ η Erste Βank διαπραγματεύεται δύο φορές παραπάνω από την Εθνική. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ