2015-01-14 13:31:27
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι 27χρονη ηθοποιός  που βρήκαν το πτώμα της να επιπλέει σε δεξαμενή νερού... [photos]
Σε προχωρημένη αποσύνθεση, να επιπλέει σε μια δεξαμενή νερού, βρέθηκε το άψυχο κορμί της... Κάρμεν Γιαρίρα Νοριέγκα Εσπάρτζα, η οποία είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο, την ώρα που έβγαινε από το γυμναστήριο.

Η 27χρονη ηθοποιός και απόφοιτη Ψυχολογίας, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για έναν ολόκληρο χρόνο, με την οικογένεια της να αποδίδει την εξαφάνιση της, σε συμμορία, πιστεύοντας ότι την απήγαγαν ώστε να την κάνουν σκλάβα του σεξ.

Ένα χρόνο μετά, το άψυχο κορμί της νεαρής κοπέλας, ανακαλύφθηκε σε δεξαμενή νερού κοντά στο διαμέρισμα κατοικιών στο Μεξικό όπου έμενε, όταν οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρήθηκαν ότι το νερό είχε περίεργη γεύση.

Όλο αυτό το διάστημα, η οικογένεια και οι φίλοι της είχαν ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία μέσω των social media ώστε να την βρούν, ενώ τοιχοκολλούσαν φωτογραφίες στους δρόμους, μήπως τύχει να την αναγνωρίσει κάποιος.


Αν και αρχικά οι δικοί της άνθρωποι υποψιάζονταν ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα trafficking, πλέον η αστυνομία έχει εστιάσει τις έρευνες της στον πρώην σύντροφο της, έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος πλήρωνε το ενοίκιο του διαμερίσματος όπου ζούσε η κοπέλα.

Ωστόσο η Κάρμεν τον χώρισε, για να τα φτιάξει με έναν πλούσιο δικηγόρο, και μια εβδομάδα μετά εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Πλέον οι δικοί της ζητούν να μάθουν τι τελικά έχει συμβεί, και πως γίνεται τόσο καιρό να μην έχει αντιληφθεί κανείς ότι το πτώμα της βρισκόταν σε δεξαμενή νερού!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ