2015-01-15 04:14:08
Φωτογραφία για Ήττα-ντροπή για τον Άρη - Aποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Δωτιέα Αγιάς!
Μεγάλο κάζο για τον Άρη που δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του... Κυπέλλου Γ' Εθνικής, χάνοντας με 1-0 από τον Δωτιέα Αγιάς.

Οι κίτρινοι του Πάουλο Κάμπος, εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και παρότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες δέχτηκαν το γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και έχασαν με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Ξεχώρισε το πλασέ του Ρέινα στο 29' το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, ενώ στο 36' ο Δωτιέας απάντησε με τον Τσιρογιάννη να απειλεί την εστία του Μπαϊμάκη, αλλά ο Φερνάντεζ απομάκρυνε σωτήρια.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μισού, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσουν, αλλά η άμυνα του Άρη φώναζε παρών.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μισό, το πέτυχαν στην επανάληψη και μάλιστα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μόλις στο 48' ο Τσατσαλίδης άνοιξε το σκορ για τον Δωτιέα και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Πάουλο Κάμπος.


Από κει και πέρα οι κίτρινοι βγήκαν μαζικά μπροστά προσπαθώντας να πετύχουν την ισοφάριση και να αποφύγουν έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο... 80' με τον Ρέινα να μην μπορεί να νικήσει τον Σταυρακάκη, ενώ το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του χωρίς να δημιουργηθεί κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία.

Έτσι ο Δωτιέας Αγιάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ' Εθνικής και ο Άρης με μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Άρης: Mπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Βασιλόπουλος, Φερνάντες (61' Χιντασέλι), Ντούνγκα, Πόι (61' Πόι), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61' Γιαννίτσης), Σταυρόπουλος

Δωτιέας Αγιάς: Σταυρακάκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (82' Λούγκος), Ουέλινγκτον (67' Λάιος), Κουβέλας (86' Κράβαρης) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ