2015-01-15 07:08:08
Φωτογραφία για Είστε όμορφοι; Τότε μπορείτε να γευματίσετε δωρεάν... [photo]
Έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα εστιατόριο για να διαφημιστεί και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες...Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Telegraph”, πρόκειται για το κορεάτικο εστιατόριο “Jeju Island”,στην κεντρική Κίνα και, πιο συγκεκριμένα στην κινεζική πόλη Σενγκτζού. Οι πενήντα ομορφότεροι πελάτες του εστιατορίου δεν θα βάζουν το χέρι στην τσέπη αφού το γεύμα τους θα είναι προσφορά του εστιατορίου .

 Η προσφορά αυτή θα ισχύει καθημερινά για πενήντα πελάτες.

Προτού καθίσουν για φαγητό, οι πελάτες θα οδηγούνται από τους υπαλλήλους του εστιατορίου σε μία ειδική αίθουσα, την “περιοχή ταυτοποίησης της ομορφιάς”.

Εκεί μία ομάδα ντόπιων πλαστικών θα παρατηρεί τους πελάτες και θα τους αξιολογεί ανάλογα με τα εξωτερικά τους προσόντα. Οι πελάτες θα φωτογραφίζονται και στη συνέχεια, θα περιμένουν σε αίθουσα αναμονής τα αποτελέσματα της επιτροπής κριτών – πλαστικών. Όσοι ευελπιστούν ότι θα είναι μέσα στους τυχερούς, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα αξιολογηθούν από τους “γκουρού” της ομορφιάς για την συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου τους: τα μάτια, τα χείλια, τη μύτη και το στόμα τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πινακίδα που έχει αναρτηθεί έξω από το εστιατόριο της Κίνας ενημερώνει το κοινό για την προσφορά και στην αγγλική γλώσσα.

“Δηλαδή, απευθύνεται όχι μόνο σε ωραίους αλλά και όσε όσους ξέρουν αγγλικά;”, γράφει ένας χρήστης στα social media.” “Αυτό σημαίνει ότι οι άσχημοι πελάτες θα πληρώνουν διπλά;”, αναρωτιέται ένας άλλος χρήστης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ