2015-01-15 09:10:29
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΤΟ!
Ο Λουίς Νέτο είναι ο... «εκλεκτός» του Βίτορ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, με τις συζητήσεις να είναι σε πολύ καλό δρόμο για τον Πορτογάλο στόπερ.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιούνται οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις εμπλεκόμενες πλευρές για την περίπτωση του Λουίς Νέτο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Βίτορ Περέιρα έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του αμυντικό, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του στο Λιμάνι. Από την πλευρά της, και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν έχει πρόβλημα να αφήσει ελεύθερο τον 27χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο μάνατζερ του διεθνούς άσου (Μπρούνο Καρβάλιο) πήγε στο Ντουμπάι, όπου κάνει προετοιμασία ο ρωσικός σύλλογος για να μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας και να προχωρήσει η μεταγραφή του πελάτη του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από τον Περέιρα να προτείνει και κάποια άλλη λύση για τα μετόπισθεν, με ποδοσφαιριστή που να έχει δυνατότητα συμμετοχής στο Europa League (κάτι που δεν ισχύει με τον Νέτο, λόγω της παρουσίας της Ζενίτ στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές).

Επίσης, για το κέντρο της άμυνας έχουν ακουστεί ο Σιανί και ο Νοβαρέτι της Λάτσιο ως εναλλακτικές, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ