2015-01-15 12:03:21
Φωτογραφία για Φωτιά στο Μπάκιγχαμ! Στη δημοσιότητα το ροζ ημερολόγιο ανήλικης... 'Όλες οι λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες που ντροπιάζουν για άλλη μια φορά το Μπάκιγχαμ φέρνει στο φως το μυστικό ημερολόγιο της ανήλικης «σκλάβας» του τραπεζίτη Τζέφρι Επσταϊν, Βιρτζίνια Ρόμπερτς Σε αυτό η 30χρονη πλέον Ρόμπερτς περιγράφει με γλαφυρότατο τρόπο τα καθημερινά καθήκοντα που είχε πριν από 15 περίπου χρόνια στην υπηρεσία του καταδικασμένου παιδόφιλου Επσταϊν, όμως αυτό που έχει προκαλέσει τον μεγαλύτερο σάλο είναι η αναφορές στη βραδιά που πέρασε ικανοποιώντας τις ορέξεις του πρίγκιπα Αντριου, του πέμπτου στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Αγγλίας.

Στις 24 σελίδες, που αναδημοσιεύουν σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,   γίνεται λεπτομερής περιγραφή της νύχτας που η Βιρτζίνια γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Αντριου μέσω του Επσταϊν και της κόρης του γνωστού επιχειρηματία Ρόμπερτ Μάξουελ, Γκίσλεϊν, όταν ακόμη ήταν 17 ετών.

Σύμφωνα με τη Ρόμπερτς, η οποία είχε εκπαιδευτεί από τους ανθρώπους του Επσταϊν ως μασέζ, η μέρα που συνευρέθη σεξουαλικά με τον πρίγκιπα Αντριου ξεκίνησε από το σπίτι της Γκίσλεϊν Μάξουελ στο Λονδίνο.


Η Μάξουελ ήταν αυτή που την είχε «στρατολογήσει» στο χαρέμι του Επσταϊν και εκείνη την ημέρα πήρε τη 17χρονη για ψώνια στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς το βράδυ «θα χόρευε με έναν πρίγκιπα».

Αγόρασαν ένα φόρεμα και επέστρεψαν στο σπίτι όπου λίγο αργότερα ήρθε ο δούκας της Υόρκης. Εκεί αναφέρει ότι παίξανε μαζί της το παιχνίδι «μάντεψε την ηλικία» και ο πρίγκιπας μάντεψε 17 χρονών ενώ η Γκίσλεϊν του είπε ότι η Βιρτζίνια «σύντομα θα είναι πολύ μεγάλη». Σύμφωνα με τη Ρόμπερτς στην πραγματικότητα ήταν μόλις 16 και είχε μπει στην υπηρεσία του Επσταϊν πριν από έναν χρόνο.

Εν συνεχεία ο πρίγκιπας και η παρέα του πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο και μετά στο νυχτερινό κλαμπ Τραμπ, που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου και είναι αποκλειστικά για μέλη. Εκεί κέρασε ποτά και χόρεψαν.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο ημερολόγιό της η Ρόμπερτς «ήταν ένας από τους χειρότερους χορευτές που έχω δει». Λίγο πιο κάτω δε γράφει: «Μπορούσα να καταλάβω ότι ήθελε να προχωρήσουμε από τον τρόπο που με θώπευε στην πίστα. Ηξερα ότι αυτός ήταν ένας ευγενικός τρόπος για να μου πει ένας άντρας ότι θέλει να γνωριστούμε σε πιο προσωπική βάση».

Οταν επέστρεψαν στο σπίτι της Γκίσλεϊν, η Ρόμπερτς πήγε μαζί με τον Αντριου απευθείας στο μπάνιο δίπλα από το δωμάτιο το οποίο της είχε παραχωρηθεί εκεί: «Εκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να δώσω ένα καλό σόου για αυτόν, βγάζοντας αργά τα ρούχα μου και ανοίγοντας το νερό για να γεμίσω την μπανιέρα. Το δωμάτιο γέμισε με ατμούς πολύ γρήγορα κι εγώ γύρισα προς το μέρος του Αντριου, άρχισα να τον φιλάω στον λαιμό και να τον γδύνω».

Σύμφωνα με την ίδια αυτός τη χάιδεψε παντού και τις έκανε συνεχώς κομπλιμέντα για τη «δροσερή» σιλουέτα της. Μετά περιγράφει πώς έκαναν σεξ, το οποίο όμως είχε μικρή διάρκεια και πως μετά την πράξη ο Άντριου άλλαξε συμπεριφορά και έφυγε βιαστικά λέγοντας απλά ένα γεια.

Το παλάτι έχει αρνηθεί επανειλημμένως τις καταγγελίες της Ρόμπερτς, ενώ τους ισχυρισμούς της έχουν απορρίψει όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι, μεταξύ αυτών η Μάξουελ, ο Επσταϊν και φυσικά ο πρίγκιπας Αντριου.

Αμέριστη στήριξη στον πρώην σύζυγό της

Στο πλευρό του πρώην συζύγου της, του πρίγκιπα Αντριου, πάντως έσπευσε και η δούκισσα της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Φέργκιουσον με την οποία ο Αντριου έχει δύο κόρες, την 26χρονη Βεατρίκη και την 24χρονη Ευγενία, υποστήριξε στην αμερικανική εκπομπή Today ότι ο πρώην σύζυγός της είναι «ένας υπερβολικά καλός άνθρωπος» και ισχυρίστηκε ότι όλη η οικογένειά του τον στηρίζει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Σάρα Φέργκιουσον: «Δεν θα κάθομαι να κοιτάω, γιατί γνωρίζω πώς είναι να επινοούνται βρώμικα ψέματα για σένα. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να μην τον στηρίξω δημόσια, γιατί αυτές οι κατηγορίες είναι απλά σοκαριστικά ψευδείς. Είναι δυσφήμηση του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, ο οποίος όμως είναι εξαιρετικός πατέρας, ένας υπερβολικά καλός άνθρωπος, που έχει κάνει πολλή δουλειά για τη Βρετανία. Δεν θα κάτσω άπραγη και δεν θα επιτρέψω την δυσφήμησή του σε τέτοιο βαθμό. Δεν θα πω ούτε μια λέξη εναντίον του ποτέ».

Διάψευση

Οταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής δε εάν ο πρώην σύζυγός της γνώριζε τη Ρόμπερτς, εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει και τόνισε: «Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει εκδώσει διάψευση και εγώ ως η καλύτερη φίλη του καλύτερου πρώην συζύγου μου και του υπέροχου πατέρα των παιδιών μας, δεν θα μπω σε αυτό το θέμα».

Πάντως στα δικαστικά έγγραφα στις υποθέσεις που έχουν ξεκινήσει για την περίπτωση Επσταϊν, ο Αντριου αναφέρεται ότι είχε τουλάχιστον τρεις φορές σεξουαλική επαφή με τη Ρόμπερτς ενώ αυτή ήταν ανήλικη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ