2015-01-15 16:00:32
Φωτογραφία για Aκυρώνονται οι παραστάσεις του Effect στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας λόγω της καρναβαλικής έναρξης
Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Effect – Τομογραφία του Έρωτα» που έχει σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας αυτό το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, οι δύο παραστάσεις (απογευματινή στις 18.30 και βραδινή στις 21.30) δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω του θορύβου που θα επικρατεί στην πλατεία Γεωργίου για την τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού 2015 και της συναυλίας και του πάρτι που θα ακολουθήσουν.

Επίσης ο χώρος του θεάτρου και δη το εξωτερικό φουαγιέ και το μπαλκόνι θα χρησιμεύσουν για τις ανάγκες του τελετουργικού αφού από εκεί θα κηρύξει την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Πατρινό Καρναβάλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

Πάντως επειδή κάθε χρόνο τέτοια μέρα την «πληρώνει» η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, καλό θα ήταν να βρισκόταν μία άλλη εναλλακτική «φόρμουλα» και λύση στο θέμα αυτό.

Να προσθέσουμε πως στην παράσταση «Εffect» παίζουν οι Αντώνης Καρυστινός, Άννα Μάσχα, κ.α.

Την Κυριακή θα γίνουν κανονικά οι παραστάσεις, τόσο της «Βασίλισσας του χιονιού» στις 17.00 και του «Effect» στις 20.00.

*Ακόμα η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για τους φοιτητές/σπουδαστές να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ μας καθώς το εισιτήριο θα κοστίζει γι’ αυτούς μόλις 5 ευρώ με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ