2015-01-16 00:44:15
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΤΟ ΚΑΙ... ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ Η ΠΑΡΜΑ!
Η Πάρμα μπήκε πολύ δυνατά στη... μάχη για τον Νέτο, ενώ ψηλά στη λίστα της βρίσκεται και ο Κριστιάν Ροντρίγκες της Ατλέτικο!

Η Πάρμα... "καίγεται" για αμυντικό και ο Νέτο της Ζενίτ είναι πολύ ψηλά στην λίστα της! Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του Πορτογάλου και τις τελευταίες ώρες η ιταλική ομάδα έχει κάνει γερό μπάσιμο για να ολοκληρώσει το deal.

Μάλιστα, η "gazzetta dello sport" αναφέρει πως οι δυο πλευρές είναι κοντά στο deal. Ο Νέτο έχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό, ωστόσο την τελική του απόφαση θα την πάρει πολύ σύντομα. Ο ίδιος είναι θετικός για τους ερυθρόλευκους, ωστόσο έχει τονίσει πως μεγάλος του στόχος είναι η επιστροφή στη Serie A.

Κατά τα άλλα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για τον Ροντρίγκες υπάρχει απόφαση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την Πέμπτη οι γείτονές μας έβαλαν στο... κόλπο και την Πάρμα με την επισήμανση πως την απασχολεί έντονα εδώ και μέρες και ότι έχει φέρει την υπόθεση σε πολύ καλό σημείο. Οι Ιταλοί υπογραμμίζουν ότι είναι θέμα... ωρών να αποσαφηνιστεί η συγκεκριμένη περίπτωση.


Ο Κριστιάν Ροντρίγκες προσέλκυσε έτσι και αλλιώς το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ισπανία, την Αγγλία και την Ιταλία. Ο ίδιος είχε θέσει ως πρώτο του στόχο να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αξιολογεί τις υπάρχουσες προσφορές για να αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Ως προς τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες είναι απλώς μία εκ των επιλογών του για τα άκρα της επίθεσης. Μία επιλογή σαν αυτές των Κάμπελ, Βάις και Μπλάνκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ