2015-01-16 05:26:06
Φωτογραφία για Μπεργκ: Όνειρό μου ένας τίτλος
Καλό το βραβείο του MVP, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ έχει μεγαλύτερες βλέψεις. «Ευχή κι όνειρό μου να κερδίσουμε κάτι με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Σουηδός φορ να ατομικό βραβείο, σαν κι αυτό του MVP της ενδέκατης αγωνιστικής που παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι δια χειρός του σκάουτερ της ομάδας Ανδρέα Λαγωνικάκη, είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο για τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως ο Σουηδός επιθετικός δεν κρύβει πως αυτό που στοχεύει είναι ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι χαρούμενος. Όλη η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, κατάφερα να σκοράρω τρία γκολ και είμαι χαρούμενος που πήρα το βραβείο. Παίζεις για τους οπαδούς και θέλεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου και να έχεις καλή απόδοση. Είναι τιμή για κάθε παίκτη, όταν τους αρέσει αυτό που κάνεις», ανέφερε για τη βράβευσή του για τα τρία γκολ που πέτυχε στο 5-0 επί του Εργοτέλη, αλλά πρόσθεσε: «Ως ποδοσφαιριστής, δεν μάχεσαι για τα ατομικά βραβεία, αλλά για να κερδίσεις κάτι με την ομάδα σου. Αυτή είναι η ευχή μου και το όνειρο μου γι' αυτή τη σεζόν».


Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, που βράβευσε τον Μπεργκ, εξήρε την παρουσία του στην ομάδα. «Σίγουρα ο Μάρκους είναι τιμή και κόσμημα για εμάς, αλλά νομίζω ότι αυτό το αναγνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που γύρισε δυναμικά στη δράση μετά το πρόβλημα που είχε και ευχόμαστε να συνεχίσει με αυτή την απόδοση».

Τέλος, μιλώντας για την πορεία του Παναθηναϊκού, είπε: «Η ομάδα κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό οφείλεται στην υπομονή που έχει και ο κόσμος, αλλά και όλοι όσοι εργάζονται στον σύλλογο. Είναι πάντα θετικά όλα αυτά που γίνονται και ευχόμαστε να έχουμε και στη συνέχεια υπομονή και να δουλεύουμε με αυτό το ρυθμό». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ