2015-01-16 09:18:12
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ... ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αλλαγή δεδομένων στον Ολυμπιακό για τον στόπερ, με τον Μικαέλ Σιανί να παίρνει προβάδισμα από τον Νέτο!

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει στόπερ, παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται στη συγκεκριμένη υπόθεση και φαίνεται πως η λύση του Νέτο περνά σε... δεύτερη μοίρα, καθώς ο Πορτογάλος έχει το μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και οι ερυθρόλευκοι κρίνουν πως θα είναι μεγάλο ρίσκο να πορευτούν στην Ευρώπη με Σιόβα, Αυλωνίτη και Μποτία, όταν ο τελευταίος επιστρέψει στη δράση από τον τραυματισμό του.

Για το λόγο αυτό και χωρίς να έχει διαγραφεί από τη λίστα ο Νέτο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως παίρνει… προβάδισμα στη μάχη για τη θέση του στόπερ ο Μικαέλ Σιανί.

Ο 30χρονος Γάλλος είναι σχετικά εύκολη περίπτωση, καθώς μένει ελεύθερος από τη Λάτσιο στο τέλος της σεζόν, ενώ δεν χρησιμοποιείται πολύ από τους Ρωμαίους (7 εμφανίσεις φέτος).

Οριστικές αποφάσεις και εξελίξεις θα υπάρχουν πιθανότατα από Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όσο για το θέμα του εξτρέμ, η λύση του Βλάντιμιρ Βάις είναι στα υπόψη, καθώς οι δυσκολίες για τον Τζόελ Κάμπελ είναι μεγάλες και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη και ταυτόχρονα εφικτή λύση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μακρύ ζεϊμπέκικο του ΚΚΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μακρύ ζεϊμπέκικο του ΚΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ