2015-01-17 00:41:09
Φωτογραφία για Ο ΒΙΛΑΣ ΜΠΟΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΕΤΟ!
O Bίλας Μπόας αποθεώνει τον Περέιρα, δεν... επιβεβαιώνει τα σενάρια παραχώρησης του Νέτο, αλλά ο Ολυμπιακός φουλάρει να τον αποκτήσει και μάλιστα τον "ντύνει" στα... ερυθρόλευκα η O' Jogo.

Ηταν εξαιρετικό δίδυμο, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στην Πόρτο και ο Βίλας Μπόας δεν ξεχνά τον φίλο του, τον Βίτορ Περέιρα. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και όπως λένε οι Πορτογάλοι θα τον διευκόλυνε ακόμα και σε... μεταγραφικό ζήτημα!

Ωστόσο, στο θέμα του Νέτο υπάρχει ακόμα... μυστήριο. Ο Βίλας Μπόας τόνισε πως δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του για τον έμπειρο αμυντικό, αλλά ο Ολυμπιακός τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και θα παλέψει πολύ για να τον κάνει δικό του «Είναι φίλος μου, τον εκτιμώ απεριόριστα, μιλάμε, αλλά... όχι για τον Νέτο. Γι αυτό το θέμα δεν τα έχουμε πει» είπε στους Ρώσους και πρόσθεσε:

«Είναι εξαιρετικός προπονητής και του εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, επιμένω όμως δεν έχω πει κάτι μαζί του για τον συμπατριώτη μας».


Ο Νέτο παραμένει ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων αλλά ο τραυματισμός του Γκαράι (θα μείνει εκτός δράσης ένα μήνα) περιπλέκει τα πράγματα. Σίγουρα, αν υπάρξει μια μεγάλη πρόταση οι Ρώσοι θα το συζητήσουν, ο παίκτης έπαιξε σε όλο το ματς με τη Μάλια, αλλά είναι πιθανό η κρούση του Ολυμπιακού να κάμψει τις αντιστάσεις τους.

Μάλιστα, η O' Jogo το πάει... ένα βήμα παραπάνω το θέμα τονίζοντας πως ο Πορτογάλος πέτυχε το τελευταίο του γκολ με τη Ζενίτ, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ