2015-01-17 11:07:16
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ, ΒΑΪΣ ΚΑΙ... ΕΚΠΛΗΞΗ!
Βλάντιμιρ Βάις και Τζόελ Κάμπελ είναι πάντα ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του ακραίου επιθετικού, εκεί όπου υπάρχει και μία... έκπληξη!

Ως γνωστόν, οι Βλάντιμιρ Βάις και Τζόελ Κάμπελ είναι ψηλά στη λίστα για τη θέση του ακραίου επιθετικού στους ερυθρόλευκους. Ο Βίτορ Περέιρα θέλει έναν παίκτη που με την ταχύτητά του και την τεχνική του θα κάνει... άνω - κάτω τις αντίπαλες άμυνες και θα μπορεί με ευκολία να πατάει στην αντίπαλη περιοχή για να σκοράρει.

Τα στοιχεία αυτά χαρακτηρίζουν τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων έχουν απασχολήσει πολλές φορές το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ (και) στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Επίσης, είχε γραφτεί και το όνομα του Κουαρέσμα, τον συμπατριώτη του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται στην Πόρτο και έχει πολύ... βαρύ βιογραφικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Γαύρο» υπάρχει και ένα όνομα - έκπληξη στην εν λόγω λίστα.

Πάντως, ακούγεται ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα ανακοινωθούν στόπερ κ;ι εξτρέμ οπότε η αγωνία των οπαδών του Θρύλου θα σταματήσει. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κάνει και τρίτη μεταγραφή, τότε αυτός θα είναι παίκτης με επιθετικές αρετές και όχι αμυντικές. Δηλαδή, με την επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς δεν τίθεται θέμα Ουσέρο που γράφεται κατά διαστήματα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ