2015-01-17 15:13:34
Φωτογραφία για Απόλλωνας: Προνόμοια για τα διαρκείας του δεύτερου γύρου
Ειδικά προνόμια θα μπορούν να απολαύσουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πατρών που θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας β’ γύρου. Aναλυτικά:

«Συνεχίζεται από τον Απόλλωνα Carna η κυκλοφορία εισιτηρίων διαρκείας για τον β’ γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η διοίκηση της ομάδας δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν όλα τα σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας (Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ρέθυμνο, ΚΑΟΔ, Νέα Κηφισιά).

Το εισιτήριο διαρκείας β’ γύρου θα διατίθεται στην τιμή των 60,00 ευρώ για τις κερκίδες Γ και Δ, και στην τιμή των 90,00 ευρώ για την κερκίδα Β. Με την αγορά του ο φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα παιχνίδια των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (εφόσον η ομάδα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους καλύτερους «8» της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος).

Επιπλέον, η διοίκηση του Απόλλωνα Carna δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου για τις κερκίδες Γ και Δ, να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή (10,00 ευρώ) τα εισιτήρια του εντός έδρας παιχνιδιού της ομάδας μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας 2013-14, Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου, και αυτών του β’ γύρου, έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα προτεραιότητας στην αγορά εισιτηρίων του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ