2015-01-17 15:28:33
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ: 46χρονη μαχαίρωσε τον σύζυγό της στην καρδιά!
Μέσα σε λίγες ώρες ανατράπηκαν τα δεδομένα στη δολοφονία ενός 52χρονου στα Ιωάννινα η 46χρονη σύζυγός του ομολόγησε πως εκείνη ήταν ο άνθρωπος που του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός στην κουζίνα, το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, η σύζυγος ήταν εκείνη που τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λέγοντας ότι τον βρήκε νεκρό όταν επέστρεψε στο σπίτι τους.

Αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η πόρτα του σπιτιού δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ στο διαμέρισμα τα πάντα ήταν τακτοποιημένα, γεγονός που απέκλεισε το ενδεχόμενο της ληστείας.

Λίγες ώρες αργότερα, το έγκλημα εξιχνιάστηκε. Η 46χρονη έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και στο τέλος ομολόγησε, λέγοντας στους αστυνομικούς πως, τα τελευταία χρόνια, ο 52χρονος είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το epirusgate, η συζυγοκτόνος υποστήριξε πως όταν γύρισε στο σπίτι, γύρω στις 19:00, έγινε καβγάς και, μόλις ο 52χρονος έγινε επιθετικός, εκείνη άρπαξε το μαχαίρι και του το έμπηξε στην καρδιά... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ