2015-01-18 05:36:07
Φωτογραφία για Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε από τον Alpha: Η διαφωνία με τον Τζώνη Καλημέρη και το πρόσωπο πίσω από τις κάμερες!
Η Μαρία Ηλιάκη εμφανίστηκε για μία σύντομη συνέντευξη στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς, την Παρασκευή το βράδυ με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, ανοιχτό στο στήθος ώστε να βλέπουμε σε πρώτο πλάνο το μαύρο της σουτιέν, διακριτικά βαμμένη και ιδιαίτερα θερμή με τους οικοδεσπότες, και κυρίως με τη Μαρία Μπεκατώρου με την οποία τη δένει και προσωπική φιλία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βάρεσε στο ψητό από την αρχή. "Σε νιώθω ανοιχτόκαρδη τον τελευταίο καιρό" της είπε, για να τελειώσει τη φράση με την ερώτηση "σε έχουν πει ξινή ποτέ;". Η Ηλιάκη, αφότου απάντησε θετικά προσπάθησε να αιτιολογήσει την εικόνα που εκπέμπει, λέγοντας πως δεν είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής, δεν την απασχολούν οι δημόσιες σχέσεις, δεν είναι ο άνθρωπος που θα τους αγαπήσει όλους ούτε που θα πάει σε κοινωνικές/κοσμικές εκδηλώσεις. Δήλωσε επίσης ότι δεν κάνει εύκολα φίλους και αυτό ίσως την κάνει να φαίνεται απόμακρη και σε μερικούς... ξινή.


Συμφώνησε με τον Γρηγόρη, όταν εκείνος της επεσήμανε ότι δίνει την εντύπωση πως δεν απολαμβάνει αυτά που κάνει, (παρόλο που όπως δήλωσε κάνει αυτο ακριβώς που ονειρεύεται), αλλά είναι σε καλή φάση αυτό τον καιρό γιατί το δουλεύει και αρχίζει σιγά σιγά να χαλαρώνει.

Χαρακτήρισε βόδι και ζώον τον εαυτό της στα οικονομικά και στις επαγγελματικές της διαπραγματεύσεις, ενώ τόνισε ότι τα λεφτά που πήρε από το Δέστε τους ήταν αρκετά καλά, δεδομένης της κρίσης και της εποχής. Οσο για τον λόγο που έφυγε, αποκάλυψε ότι αφορούσε σε μία συγκεκριμένη διαφωνία της με τον Τζώνη Καλημέρη, που είχε να κάνει με κάποιο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες! Οσο και αν ο Γρηγόρης επέμεινε, δε μπόρεσε να αποσπάσει κάποια παραπάνω πληροφορία. Οπως δεν κατάφερε και να μάθει τι γίνεται με τα προσωπικά της, γιατί κάθε φορά που εκείνος το ανέφερε έπαιρνε ως απάντηση χαμόγελα ή αοριστίες, με τη Μαρία τελικά να λέει ευθέως 'Δε θα ήθελα να μιλήσω γι αυτό', όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για πολλοστή φορά αν είναι μόνη της αυτό τον καιρό.

Κατά τα άλλα, είπε ότι θα μπορούσε να κάνει τα πάντα στην τηλεόραση, θα ήθελε πολύ μία ταξιδιωτική εκπομπή, θα ήταν καλή σε ένα τηλεπαιχνίδι, ενώ θα έκανε με τα χίλια πρωινό. Διέψευσε για πολλοστή φορά τη φημολογούμενη σχέση της με τον Σταν, ενώ δεν αναφέρθηκε κανείς ποτέ στην σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Της αρέσει η καθαριότητα, και θα άφηνε τα πάντα για να μεγαλώσει ένα, δύο, τρία παιδιά, ενώ υποσχέθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή μέσα στους επόμενους μήνες για ένα 2ο μέρος, γιατί λογω πολιτικών εξελίξεων η παρουσία της ήταν ιδιαίτερα σύντομη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ