2015-01-18 12:52:18
Φωτογραφία για ΜΠΑΪΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βίτορ Περέιρα ο Βίτορ Μπαΐα.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Πόρτο τόνισε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι στην ίδια... γραμμή με τον Μουρίνιο, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του Ρομπέρτο από τη Μπενφίκα.

«Ο Βίτορ είναι ένας σπουδαίος κόουτς, στην ίδια... γραμμή με τον Μουρίνιο. Έχει καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές του και είναι φανταστικός στις προπονητικές του μεθόδους και στην εκγύμναση των παικτών. Είναι επίσης πολύ καλός στο να χαράσσει τη στρατηγική ενός ματς, αλλά και ικανός στο ψυχολογικό σκέλος, που είναι πολύ σημαντικό για ένα παιχνίδι» δήλωσε ο Μπαΐα στην εφημερίδα «Real News».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στο Ρομπέρτο: «Είναι πολύ καλό παιδί ο Ρομπέρτο. Όμως νομίζω πως στην περίοδο που ήταν στην Μπενφίκα ήταν και πολύ άτυχος. Δεν τον βοήθησε καθόλου η χρονική συγκυρία κατά την οποία βρέθηκε στην ομάδα. Ήταν σε νορμάλ συνθήκες αγώνα. Είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός. Είναι επίσης και πολύ καλός πάνω στη γραμμή του τέρματος. Νομίζω πως η αδυναμία που έχει εστιάζεται στις σέντρες που γίνονται προς το τέρμα του και στο να ελέγχει τις βαθιές σέντρες στην πλάτη της άμυνας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ