2015-01-18 13:30:07
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΑΣ... ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΚΑΙ ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Μάχη με το χρόνο αναμένεται να δώσει ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, προκειμένου να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο αυριανό (19/01, 19.30) ματς με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό της Γούβας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς υπέστη θλάση δύο εκατοστών στον οπίσθιο μηριαίο στο πρόσφατο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη, όπως σας ενημερώσαμε.

Αφού ξεκουραστεί, ακολουθώντας παράλληλα εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Λαφαγιέτ θα δοκιμάσει να προπονηθεί μεσοβδόμαδα, ανάλογα και με το πώς θα αισθάνεται. Η αρχική γνωμάτευση, πάντως, έκανε λόγο για απουσία του τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, τον οποίο επίσης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν γνωρίζει προς το παρόν εάν θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στους Βάσκους, την Παρασκευή (23/01, 21.30) στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο 29χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, λόγω ερεθισμού στην κήλη. Δεδομένη κρίνεται η απουσία του απέναντι στους «σταχυοφόρους», ώστε να προφυλαχθεί, ενώ παραμένει αμφίβολος εν όψει της Λαμποράλ Κούτσα.


Σίγουρα εκτός παρκέ βρίσκονται και οι γνωστοί τραυματίες, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης.

Αντίθετα, ο Ματ Λοτζέσκι είναι ετοιμοπόλεμος, αφού ο μικροτραυματισμός του μετά το σκληρό φάουλ του Γιαν Βέσελι στην «Ulker Sports Arena» δεν κρίθηκε ανησυχητικός από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και δεν πρόκειται να απουσιάσει από την αποστολή που θα παραταχθεί στη Γούβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ