2015-01-19 00:02:04
Φωτογραφία για ΑΣΗΜΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ... «ΜΠΡΑΒΟ» ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ!
Το... μήλον της έριδος Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρα Ασημάκη, απολαμβάνοντας την πρόκριση του Θρύλου στην επόμενη φάση ως πρώτος στον όμιλο μίλησε για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να παραλείψει να απονείμει τα εύσημα στην πιτσιρίκα Σταματοπούλου που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Θυμιζουμε ότι η 16χρονη Σταματοπούλου κλήθηκε να αντικαταστήσει την βασική τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μετά τον τραυματισμό που είχε μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων του 4ου ομίλου για το Euro League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ασημάκη στο waterpololive.gr:

- Αλεξάνδρα τέλος καλό όλα καλά;

«Ναι, όντως έτσι είναι. Πέρασα πολύ δύσκολες μέρες, όμως η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, κέρδισε όλα τα παιχνίδια και πήραμε την πρωτιά στον όμιλο. Η πρόκριση τόσο για εμάς όσο και για τη Βουλιαγμένη ήταν… δεδομένη πριν τους αγώνες, μια κι είχαμε διαφορά δυναμικότητας από την Λέιντεν, την Φιρέντσε και τη Μούρες. Ξέραμε ότι ο «τελικός» θα διεξαχθεί την Κυριακή κι είμαστε χαρούμενες που πήραμε αυτό τον αγώνα».


- Πλέον, με την πρωτιά στο… τσεπάκι σας, η πορεία προς την τελική φάση της Ευρωλίγκας είναι πιο βατός;

«Κατά ένα τρόπο κι ερμηνεία ναι, κατά μια διαφορετική ερμηνεία όχι. Κι εξηγώ… Αρχικά είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε την Σαμπαντέλ, στα χιαστί ματς μέσω της κλήρωσης, όμως δε σημαίνει αυτόματα ότι περάσαμε στο φάιναλ φορ. Κι οι δεύτερες ομάδες των ομίλων είναι πολύ δυνατές».

- Τι κερδίσατε εσείς τελικά από αυτούς τους δυνατούς αγώνες;

«Γίναμε πιο ομάδα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι είμαστε καλύτερες. Δουλεύουμε πολύ κι αυτό βγαίνει στην πισίνα. Εχουμε καλύτερο ρυθμό κι έχουμε ένα πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ. Για παράδειγμα όταν εγώ αποφάσισα να παίξω στον Ολυμπιακό, είπα: «Α, θα είναι κι η Χρυσή (Διαμαντοπούλου), είναι εγγύηση». Ομως όταν τραυματίστηκε, έπαιξε η πιτσιρίκα η Ιωάννα Σταματοπούλου και τα πήγε περίφημα. Ηταν καταπληκτικά, μας κράτησε μέσα στα παιχνίδια. Μπράβο της».

- Τώρα που έχεις ηρεμήσει, θα μας πεις λίγα πράγματα και για τα όσα δυσάρεστα προηγήθηκαν με εκατέρωθεν δηλώσεις από ΝΟΒ, ΟΣΦΠ και ΚΟΕ «Χαίρομαι που έπαιξα. Αυτό είναι το σημαντικό κι ότι όλοι στην ομάδα μου, στάθηκαν δίπλα μου. Προσπάθησα να μείνω ήρεμη και προσηλωμένη στο στόχο μου και να μην διαβάζω και να ακούω πράγματα. Και τα κατάφερα…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ