2015-01-19 00:30:05
Φωτογραφία για ΗΘΕΛΕ ΝΑ... ΧΡΙΣΕΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Την άποψη πως η σημερινή του εμφάνιση και η καταπληκτική ενέργεια και ασίστ στον Μανιάτη, θα τον βοηθήσει στη συνέχεια, εξέφρασε ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού περιέγραψε την ενέργειά του στη φάση του δεύτερου τέρματος, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά και στον Βίτορ Περέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίμι Ντουρμάζ:

Για την ενέργεια του στο δεύτερο γκολ: «Πήρα την μπάλα στο κέντρο και είδα ότι δεν είχα αντίπαλο, έτσι αποφάσισα να κινηθώ προς το τέρμα. Πέρασα τον πρώτο αμυντικό που βρήκα μπροστά μου, σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ότι έχω την επιλογή του Μήτρογλου ή του Μανιάτη, προτίμησα την πάσα στον Μανιάτη, για να τον χρίσω σκόρερ και χαίρομαι που το πέτυχε».

Για το αν θα τον βοηθήσει στην συνέχεια η εμφάνιση του: «Φυσικά. Προσπαθούσα ολοένα να γίνομαι πιο καλά στην υγεία μου μετά τον τραυματισμό που είχα, να βελτιώνω και την φυσική μου κατάσταση. Τώρα που έχω την δυνατότητα και παίρνω συμμετοχές, θέλω να έχω ακόμα καλύτερη απόδοση έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Πιστεύω ότι το κλειδί της νίκης ήταν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά αυτό. Απόψε εμείς ήμασταν αυτοί που καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, ο αντίπαλος μας δεν κατάφερε να σκοράρει και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για τον νέο προπονητή της ομάδας: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αφομοιώσουμε όταν υπάρχει μια αλλαγή προπονητή, γι’ αυτό δουλεύουμε ολοένα και περισσότερο στην προπόνηση με ολοένα περισσότερη ένταση, έτσι ώστε με τον λίγο χρόνο που έχουμε να αφομοιώσουμε τις ιδέες του. Δουλεύουμε για την άμυνα, δουλεύουμε για την επίθεση, δουλεύουμε στην τακτική και πιστεύω πως σε κάθε προπόνηση γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ