2015-01-19 01:24:24
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο... MVP ΝΤΟΣΕΒΙ!
Ο Ματιέ Ντοσεβί δεν έκρυψε την χαρά του για το νέο τέρμα του κόντρα στον Παναιτωλικό στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο κορυφαίος παίκτης του ματς.

Ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων είπε για:

Τη νίκη, το ματς με τον Παναιτωλικό και το γκολ του: Πράγματι δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, για να πετυχαίνουμε ολοένα και περισσότερα γκολ. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Ήμουν λίγο προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν είχα καταφέρει στην παρουσία μου έως τώρα να σκοράρω. Αλλά τώρα έχω αρχίσει να το κάνω κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Γιατί τα γκολ αυτά έχουν φέρει την ομάδα μου στην πρώτη θέση. Και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο γιατί με αυτά τα γκολ βελτιώνουμε την εικόνα μας και να σκοράρουμε περισσότερο.

Τα σημαντικά του τέρματα και την τόνωση της ψυχολογίας του: Όλα τα γκολ είναι σημαντικά για την ψυχολογία της ομάδας. Χαίρομαι που ήταν δικά μου αυτά τα γκολ που βοήθησαν πολύ για την επίτευξη σημαντικών νικών. Ωστόσο το σημαντικό είναι να έχει όλη η ομάδα καλή ψυχολογία μέσα στο γήπεδο. Να συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε και σήμερα και να γινόμαστε όλοι και καλύτεροι".


Τις δυσκολίες του αγώνα με τον Παναιτωλικό: Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλή αμυντικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, νομίζω το είδαμε και σήμερα. Μια ομάδα που έχει πολύ καλή τακτική, ιδίως όταν αμύνεται. Μας δυσκόλεψε αρκετά και νομίζω ότι εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και δικαιωθήκαμε με τα γκολ που πετύχαμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ