2015-01-19 09:58:09
Φωτογραφία για Διαρρήκτης προδόθηκε από την κλεμμένη ταυτότητα γυναίκας
Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα ενός διαμερίσματος στη Φλώρινα που... είχε δει την ιδιοκτήτριά του να φεύγει και μπήκε σαν… κύριος, ένας 41χρονος Έλληνας.

Έκανε, όμως, το λάθος να κρατήσει πάνω του την αστυνομική ταυτότητα της ενοίκου!

Σε τυχαίο έλεγχο που του έκαναν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπίστωσαν ότι δεν είχε την παραμικρή σχέση με τη γυναίκα στην οποία ανήκε η ταυτότητα, ενώ και ο ίδιος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει για ποιο λόγο την είχε μαζί του. Έτσι, συνελήφθη και παραδόθηκε στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν πάνω του και 225 ευρώ.

Στην προανάκριση, προέκυψε ότι ο 41χρονος είχε τρυπώσει στο σπίτι και είχε αρπάξει το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας με την ταυτότητα, 300 ευρώ, κάρτες ανάληψης και διάφορα προσωπικά έγγραφα, καθώς και ένα laptop που δεν βρέθηκε και ερευνάται πού το έκρυψε. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ως πελάτης μπήκε σε μια εταιρεία πώλησης ενδυμάτων στα Χανιά ένας 21χρονος Μαροκινός, αλλά έφυγε χωρίς να πληρώσει τα ρούχα αξίας 130 ευρώ που είχε κρύψει μέσα από το μπουφάν του! Ωστόσο, τον πήραν είδηση οι υπάλληλοι του καταστήματος και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν πριν απομακρυνθεί. Ο νεαρός αλλοδαπός παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ