2015-01-19 14:17:10
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣE ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Λαβωμένος θα παραταχθεί σήμερα (19:30, NS3) ο Ολυμπιακός στην Ελευσίνα καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Λαφαγιέτ και Πέτγουεϊ που ήρθαν να προστεθούν στους Παπαπέτρου και Αγραβάνη.

Στην άμυνα και στην πολυφωνία στην επίθεση θα βασιστεί ο Θρύλος προκειμένου να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας που θα του δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

Παίζοντας με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση ο Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Παρά τις σημαντικές απουσίες τους οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να... «καθαρίσουν» από νωρίς στο σημερινό αγώνα τους στο κλειστό της Γούβας, στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η επικράτησή τους θα τους χαρίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνας, διατηρώντας παράλληλα το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, που εκτός παρκέ έχει πληγεί και πάλι από προβλήματα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στους «σταχυοφόρους» τους τραυματίες Όλιβερ Λαφαγιέτ, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη.


Για την υπέρβαση, από την άλλη πλευρά, θα παραταχθεί ο Πανελευσινιακός.

Η ψυχολογία των ερυθρόλευκων είναι εξαιρετική, μετά τη μεγάλη νίκη τους στην Πόλη, αλλά και τη γενικότερη καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και αυτό φαίνεται και στο παρκέ. Ο Θρύλος θέλει να... ξεμπερδεύει με τη νίκη επί του Πανελευσινιακού για να παραμείνει στην κορυφή και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ