2015-01-19 19:00:12
Φωτογραφία για Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Νέες τεχνολογίες αναβαθμίζουν την απόλαυση του ατμίσματος
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον στις μέρες μας έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος που έχει κερδίσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τεράστια εξάπλωση ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου τεχνολογικού προϊόντος είναι δεδομένη καθώς η συνήθεια του ατμίσματος δείχνει να κερδίζει συνεχώς έδαφος τόσο στην Ευρώπη αλλά και στις Η.Π.Α. Οι προβλέψεις των ειδικών όσον αφορά το έτος 2015 και το άτμισμα είναι πέρα ως πέρα ενθαρρυντικές για την δημόσια υγεία και την διακοπή του καπνίσματος, καθώς φαίνεται ακόμα περισσότεροι θα είναι εκείνοι που θα αντικαταστήσουν τα συμβατικά τσιγάρα καπνού με μία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Συσκευές τρίτης γενιάς. Νέες δυνατότητες για τους χρήστες

Σημαντική συμβολή στην αύξηση των χρηστών του η.τ έχει αποτελέσει και η διάθεση όλο και περισσότερων ποιοτικών συσκευών που προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες σε σχέση με τις πρώτες συσκευές που είχαν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά πριν από κάποια χρόνια
. Βασισμένες στην ίδια λογική λειτουργίας οι νέες συσκευές στο τελικό αποτέλεσμα προσφέρουν ασύγκριτα μεγαλύτερη ευχαρίστηση και είναι ικανές να βοηθήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα της διακοπής του τσιγάρου ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές. Αν εστιάζαμε στα βασικά πλεονεκτήματα των νέων καινοτομιών, που μας παρουσιάζει η βιομηχανία του ατμίσματος μέσω των νέων προϊόντων, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τα εξής:

Διάρκεια μπαταρίας για απαιτητικούς: Μεγάλο ρόλο στην επιλογή μίας συσκευής ατμίσματος παίζει η διάρκεια της μπαταρίας του, πόσες ώρες δηλαδή θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε πριν την απαιτούμενη φόρτιση. Οι συσκευές πρώτης γενιάς που εμφανίστηκαν προσπαθώντας στυλιστικά να μοιάζουν με τα συμβατικά τσιγάρα διέθεταν μικροσκοπικές μπαταρίες οι οποίες ταλαιπωρούσαν τους χρήστες με επαναλαμβανόμενες φορτίσεις μέσα στην διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη πλευρά άβολες στην χρήση, αλλά και την μεταφορά ήταν συσκευές οι οποίες έλυναν το πρόβλημα της αυτονομίας που προσέφερε η μεγάλη μπαταρία τους, καθώς δεν κατάφερναν να συνδυάσουν το μικρό και πρακτικό μέγεθος που οι περισσότεροι αναζητούσαν από μία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως λύνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα η.τ τρίτης γενιάς καθώς παρέχουν αυτονομία που μπορεί να καλύψει έναν ατμιστή για πολλές ώρες εώς και για όλη την διάρκεια της ημέρας συνδυάζοντας ταυτόχρονα το μικρό πρακτικό μέγεθος.

Συσκευές με μπαταρίες μεταβαλλόμενης τάσης: Βασικό χαρακτηριστικό των η.τ τρίτης γενιάς αποτελεί η δυνατότητα αυτών να μεταβάλλουν την παρεχόμενη ισχύ άρα και την τελική απόδοση που προσφέρεται. Για να αντιληφθούμε, πόσο σημαντικά αναβαθμίζει την τελική απόδοση της συσκευής, άρα και την ευχαρίστηση που λαμβάνει ό χρήστης, η δυνατότητα μιας μπαταρίας ενός η.τ να μεταβάλλει με ακρίβεια τα Volt απόδοσης, αρκεί να σκεφτούμε απλά τον τρόπο λειτουργίας ενός η.τ. Οι περισσότεροι γνωρίζουν, πως η μπαταρία ενός η.τ θερμαίνει την αντίσταση του συνδεόμενου ατμοποιητή και το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή ατμού. Αν ο χρήστης αυξήσει στο επίπεδο που εκείνος επιθυμεί τα Volt ή τα Watt απόδοσης, άμεσα το αποτέλεσμα παραγωγής ατμού θα είναι μεγαλύτερο και φυσικά η αίσθηση απόλαυσης που εκλαμβάνει ο χρήστης αισθητά αναβαθμισμένη.

Άτμισμα και Μέλλον

Είναι εμφανές πως τα παραπάνω αποτελούν μόνο την αρχή μιας τεχνολογικής εξέλιξης και το μέλλον της βιομηχανίας ατμίσματος προδιαγράφεται λαμπρό . Ήδη οι περισσότερες συσκευές η.τ ενσωματώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν, αλλάζοντας τα δεδομένα σε ότι σχετίζεται με την μείωση των βλαβών που προκαλούν τα προϊόντα καπνού σήμερα.

Ανακάλυψε όλα τα τελευταία προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου εδώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ