2015-01-20 08:51:09
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: 3.000 ΑΕΚτζήδες έκαναν σαφές ότι ψηφίζουν «Αγιά Σοφιά»
Το ραντεβού είχε δοθεί στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στα Άνω Πατήσια Η πορεία άρχισε με τον Μιχάλη Παυλή να είναι από τους πρώτους που έφτασαν εκεί, με αρκετό πάθος και με συνθήματα για την ΑΕΚ και το γήπεδο. Υπήρξαν, βέβαια, κάποια κατά των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία), όπως και μια μικροένταση στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ειρηνική πορεία που άρχισε με περίπου 2.000 οπαδούς και στη συνέχεια, όσο έφταναν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, αυξήθηκαν και τελικά ξεπέρασαν τις 3.000. Τραγούδι για την ΑΕΚ, απαίτηση για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και κράξιμο στον δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο. Εκεί, έξω από το δημαρχείο, έγινε και μια στάση στην πορεία προς τον χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας», με την αστυνομική παρουσία να είναι πολύ ισχυρή για να μην συμβεί το παραμικρό. Το μοναδικό απρόοπτο συνέβη στα Άνω Πατήσια, πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου, όπου ένα περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στόχος των οπαδών. Το εκλογικό κέντρο τυλίχτηκε στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κανείς.

Μετά τα συνθήματα κατά του δημάρχου και της τακτικής του, οι Ενωσίτες κατευθύνθηκαν προς το οικόπεδο της ΑΕΚ και έστησαν το δικό τους πάρτι στον χώρο που βρισκόταν η Σκεπαστή, εκφράζοντας και την στήριξη τους στον απεργό πείνας. Ο Βάκης άκουσε τους Ενωσίτες να φωνάζουν υπέρ του και να τον αποθεώνουν καθώς ολοκληρωνόταν η πορεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ