2015-01-20 09:12:14
Φωτογραφία για Τρελό παρασκήνιο: Έτοιμος για Πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής!
Οπως όλα δείχνουν οι ΑΝΕΛ μπαίνουν στη Βουλή, και μάλιστα με άνεση, ενώ το Κίνημα του ΓΑΠ βρίσκεται μια ανάσα από την εισοδό του Αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξασφαλίσει ανάμεσα στις 138-142 έδρες και θα αναγκασθεί να αναζητήσει σύμμαχο για να συγκυβερνήσει.

Μάλιστα εάν η διαφορά του από την ΝΔ δεν ξεπερνά τις 2-3 ποσοστιαίες μονάδες, δύσκολα θα τολμήσει την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες.

Σ΄ αυτή την περίπτωση είναι αναγκασμένος να συγκυβερνήσει με το ΠΟΤΑΜΙ του Χάρη Θεοχάρη, που σημαίνει πως ο Θεοδωράκης θα κρατάει στο χέρι τον Τσίπρα και ο Αλέξης θα ζητήσει από τις συνιστώσες που διαδηλώνουν στις Σκουριές να μαζέψουν τα λάβαρα του αγώνα και να σημάνουν οπισθοχώρηση.

Σε 6 μήνες από σήμερα, συγκυβερνώντας με το ΠΟΤΑΜΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει επιστρέψει στο 10%.

Οι δανειστές μας εξάλλου πολύ δύσκολα θα αποδεχόντουσαν μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ.

Εδώ έρχεται ο από μηχανής Θεός της Ραφήνας τόν οποίο συνάντησε για 2η φορά-μόλις την περασμένη εβδομάδα-ο Γερμανός πρέσβης σε φιλικό σπίτι στο Χαλάνδρι.

Οι Γερμανοί θα έβλεπαν με θετικό μάτι μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΛ με τον Καραμανλή στη θέση του (μεταβατικού) πρωθυπουργού.

Αυτό θα έλυνε τα χέρια τόσο του Αλέξη όσο και του Σαμαρά.

Σ΄ αυτή την περίπτωση ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ