2015-01-20 10:46:47
Φωτογραφία για ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ : ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Στον έβδομο ουρανό πετούσε η Ιωάννα Σταματοπούλου μετά τον θρίαμβο επί της Βουλιαγμένης.

Η νεαρή τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που αντικατέστησε επάξια την απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου κάτω από τα δοκάρια των ερυθρόλευκων πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στον 4ο προκριματικό όμιλο δήλωσε: «Είχαμε κάνει πολύ προπόνηση για να παρουσιάσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίτριές μου για να αποβάλω το άγχος. Σίγουρα οι εμφανίσεις αυτές με γεμίζουν αυτοπεποίθηση για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Βουλιαγμένη είναι ο βασικός μας αντίπαλος αλλά δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή και νικήσαμε»!

Παράλληλα, η 16χρονη τερματοφύλακας τόνισε στο "gavros.gr" την επιθυμία της να ακολουθήσει τα χνάρια της Χρυσής Διαμαντοπούλου, το κενό της οποίας κάλυψε με απόλυτη επιτυχία:

«Ήθελα να είμαι αντάξια της Χρυσής και όλες οι συμπάικτριες μου με βοήθησαν να τα καταφέρω. Θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να καταφέρω να της μοιάσω. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για μένα και μακάρι όλα τα κορίτσια στην ηλικία μου να έχουν ανάλογες ευκαιρίες.

Στα πρώτα παιχνίδια είχα πολύ άγχος αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό. Στο σημερινό παιχνίδι δεν είχα τόσο άγχος γιατί είχαμε ήδη περάσει. Ήθελα να κάνω μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Βουλιαγμένη που είναι ο βασικός μας αντίπαλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ