2015-01-21 11:00:00
Φωτογραφία για Οι νταβατζηδες θεωρούν «ευεργετικούς» τους εκβιασμούς του μισέλληνα Σόιμπλε, αλλά «ανάρμοστη» την στήριξη της Λεπέν!
Η νέα παρέμβαση του μισέλληνα εκβιαστή Σόιμπλε, του απατεώνα που συνηγόρησε στην μεταφορά του Ελληνικου επαχθούς χρέους απο τα τραπεζικά ιδρύματα στους λαούς της Ευρώπης, που δήλωσε οτι η Τρόικα δεν θα φυγει ποτέ από την Ελλάδα, βαπτίζεται ως «βαρύγδουπη και σημαίνουσα». 

Ενώ η παρέμβαση της Μαρίν Λεπέν, που μόνον φιλελληνικές δηλώσεις έχει να επιδείξει διαχρονικά, χαρακτηρίζεται «ανάρμοστη»!

Το πρόσχημα; Ότι η Λεπέν ειναι «ακροδεξιά»! Ενώ προφανώς οι κομμουνιστοφάγοι κυβερνητικοί βουλευτές ειναι «προοδευτικοί» και «ώριμοι».

Και όλα αυτά, από μια εφημεριδα που χαρακτήρισε «μαχητή» ένα κτήνος που δολοφόνησε τρία βρέφη και εναν Ραββίνο έξω απο σχολείο στην Τουλούζη! Μετά όμως, έσπευσαν να δηλώνουν πως ειναι και αυτοι «Σαρλί».

Όχι, δεν ειναι καν Σαχλοί. Είναι επικίνδυνοι. Διότι η Ελλάδα έχει ανάγκη διεθνείς συμμαχίες με ηγέτες που θα στηρίξουν τα δίκαια της πέραν από ιδεοληψίες.

Ειδ’ άλλως σε λίγο θα καταδικάζουμε τους προγόνους μας, επειδή πολέμησαν στο πλευρό του Στάλιν, απέναντι στους Γερμανούς. Όχι όλοι βέβαια, κάποιοι έβλεπαν τα καροτσάκια με τα χιλιάδες πτώματα Ελλήνων στην κατοχή, αλλά υποστήριζαν οτι «οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας». Τρομερές οι συγκρίσεις με το σήμερα.
olympia
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ