2015-01-21 17:12:45
Φωτογραφία για Στην Πάτρα σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας - ΔΕΙΤΕ LIVE την ομιλία
Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πάτρας «ΤΟΦΑΛΟΣ», μιλά σε λίγη ώρα (στις 7 το απόγευμα) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται στην Πάτρα, τέσσερις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, και καθώς όλες οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με άνεση θα βρεθεί στην πρώτη θέση την Κυριακή, ενώ υπό προϋποθέσεις που θέτει ο εκλογικός νόμος, ίσως κατακτήσει και την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία.

Χθες από την Θεσσαλλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι "τα ψέματα τελείωσαν. Την Κυριακή η Ελλάδα θα πάρει μια βαθιά ανάσα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και τη Δευτέρα, με την ισχυρή εντολή, θα ανοίξουμε μια νέα σελίδα". Έδωσε με τους πολίτες "ραντεβού την Κυριακή στην κάλπη, για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση", όπως είπε και σημείωσε: "Ηρθε η ώρα που η Ελλάδα της αλήθειας, της ελπίδας, θα νικήσει τον φόβο. Ηρθε η ώρα που η Ελλάδα του διαφωτισμού θα νικήσει τον Μεσαίωνα και τον σκοταδισμό. Και ας το πάρουν χαμπάρι και μέσα και έξω. Η Ελλάδα δεν είναι παρίας κανενός".

Στο ίδιο πνεύμα αναμένεται να κινηθεί και η σημερινή του ομιλία στην Πάτρα, σ' έναν νομό όπου στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να τερματίσει πρώτο κόμμα με ποσοστό 21,82%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη ΝΔ με 17,54% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 14,11%.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ