2015-01-21 17:48:05
Φωτογραφία για Ποιους δεσμεύτηκε να ξαναπροσλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο
Για επαναπρόσληψη όσων απολύθηκαν από το Δημόσιο, με διαδικασίες που αντιφάσκουν προς τις διατάξεις του συντάγματος ή βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον γίνει κυβέρνηση.

Ο υπεύθυνος Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος, Αλέξης Μητρόπουλος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και ανέφερε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων που θα επαναπροσληφθούν εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.

"Η επαναπρόσληψη όσων απολύθηκαν αντισυνταγματικά και παράνομα δηλαδή των δημοτικών αστυνομικών, των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων, των εργαζόμενων της ΕΡΤ, αλλά και όσων βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί αποτελεί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του" είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Ακόμη, τόνισε πως μεταξύ των πρώτων νομοσχεδίων που θα τεθούν σε ισχύ είναι αυτά για την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, την επαναφορά του 13ου μισθού αλλά και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Επιπλέον, είπε πως για να ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όρια των φορολογικών συντελεστών θα πρέπει πρώτα να πέσουν οι αντικειμενικές αξίες που είναι πλαστές ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας στη συγκέντρωση του κόμματος την Πέμπτη στην Αθήνα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ