2015-01-21 18:21:07
Φωτογραφία για Χάθηκε άνθρωπος εξαιτίας της αδιαφορίας του Ευαγγελισμού και του ΕΚΑΒ - Τραγικές καταστάσεις
Αγαπητό Tromaktiko,

Η οικογένεια του 68χρονου κ. Γιώργου ακόμα δεν μπορεί να... πιστέψει τι έχει συμβεί. Χθες το μεσημέρι ο 68χρονος Γιώργος παρουσίασε μια αδιαθεσία η οποία επιδεινώθηκε τις απόγευματινές ώρες. 

Ύστερα από κλήση στον Ευαγγελισμό και την αρνητική απάντηση που έλαβαν λόγω φόρτου εργασίας , αποφάσισε η ίδια του η οικογένεια να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγα μόλις μέτρα μετά το σπίτι τους η κατάσταση της υγείας του ασθενή χειροτέρεψε και έκαναν αναγκαστική στάση κοντά στο περίπτερο που βρίσκεται στη Λ. Πρωτόπαπα μη ξέροντας τι να κάνουν. 

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες και ένας ιδιώτης παθολόγος γιατρός που έχει ιατρείο δίπλα στο περιοχή που εκτυλίχθηκε το συμβάν. Ο παθολόγος διαπίστωσε το εγκεφαλικό επεισόδιο και διέταξε την άμεση εισαγωγή του στην εντατική. 

Το ασθενοφόρο κλήθηκε αμέσως και στο σημείο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις που με κάθε τρόπο και γνώσεις πρώτων βοηθειών προσπαθούσαν να κρατήσουν στη ζωή τον 68χρονο ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στη μεταφορά του ανοίγοντας δρόμο με τις μηχανές (λόγω καθυστέρησης του ΕΚΑΒ). Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 55 λεπτά (και 6 κλήσεις) για να διαπιστώσει τον θάνατο του ασθενή.


Να ευχηθούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του και καλή ψήφο σε όλους τους Έλληνες την Κυριακή (για να μην ξεχνιόμαστε) Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ