2015-01-21 20:40:16
Φωτογραφία για Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... «SUPER OYAOY COACH» ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!
Αιχμηρή απάντηση απ' την ΠΑΕ Ξάνθη προς τον Γιάννη Αναστασίου μετά τις... προκλητικές του δηλώσεις!

«Η στήριξη που έχεις όλο αυτό τον καιρό είναι για βιβλίο Γκίνες, super ουάου coach», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ευθεία επίθεση της Ξάνθης προς τον προπονητή των "πράσινων", μετά τις δηλώσεις του για το 1-1 των δυο ομάδων στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ακρίτες χαρακτηρίζουν «γραφικό» και «super ουάου coach» τον Έλληνα τεχνικό, του καταλογούν πως... «πάντα έχει μια δικαιολογία για τις ήττες» και τον... προτρέπουν πως αν δεν έχει να καταγγείλει κάτι «επώνυμα και αντρίκεια να κλείσει το στόμα του»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Ο κ. Αναστασίου είπε: «Η Ξάνθη πάντα παίζει στα κόκκινα με εμάς και δεν βλέπει το ματς σαν φιλικό παιχνίδι.»

Γραφικέ πλέον κ. Αναστασίου, 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ότι μπορεί στον αγωνιστικό για να κερδίσει ένα παιχνίδι.


Γραφικέ κ. Αναστασίου, μην αποπροσανατολίζεις ούτε τη διοίκηση της ομάδας σου, ούτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά κοίταξε να κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Πάντα έχεις μια δικαιολογία. Μια οι παίκτες, μια το γήπεδο την άλλη ο διαιτητής.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, τη στήριξη που έχεις από τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όλο αυτόν τον καιρό είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, άσε την Ξάνθη από το στόμα σου και αν έχεις κάτι να καταγγείλεις ενάντια στην Ξάνθη τα τελευταία 25 χρόνια να βγεις το καταγγείλεις αντρίκεια και επώνυμα. Διαφορετικά «κλείστο».

Super ουάου coach.»

Τι είπε όμως ο Αναστασίου και προκάλεσε αυτήν την αντίδραση από την Ξάνθη; Διαβάστε παρακάτω πόσο καλά έχει μάθει και αυτός το... "πράσινο" παραμυθάκι της κλάψας και της κακομοιριάς:

«Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η ομάδα της Ξάνθης αγωνίζεται στα κόκκινα όταν παίζει με μας και δεν το αντιμετωπίζει σαν φιλικό. Συγχαρητήρια και στον Παππά, πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος ο κύριος Δούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ