2015-01-22 00:12:49
Φωτογραφία για ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ... ΓΚΑΛΕΤΙ ΤΟ ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! *VIDEOS*
Με τις... ευλογίες του Γκαλέτι και το «ΟΚ» του Περέιρα ο Φράνκο Γιάρα (ή Χάρα) είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης για το αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με υπόδειξη του Πορτογάλου τεχνικού –και μετά απ’ την εξίσου θετική εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι- ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Φράνκο Ντάνιελ Γιάρα!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και είναι εξαιρετικά πιθανό άμεσα να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Ο 26χρονος ακραίος φορ ανήκει στην Μπενφίκα, απ’ όπου φυσικά και τον έχει ξεχωρίσει ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», πιστεύοντας πως ταιριάζει… γάντι στα «θέλω» και στη «φιλοσοφία» που θέλει να περάσει.

Το 2011 οι «αετοί» της Πορτογαλίας τον απέκτησαν απ’ την Άρσεναλ Σαραντί έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο μετά την «γεμάτη» πρώτη του χρονιά (26 συμμετοχές – 3 γκολ), δεν κατάφερε να… στεριώσει.

Έκτοτε έχει δοθεί δανεικός σε Γρανάδα (2011-12), Σαν Λορέντσο (2012-13), ενώ πέρσι ήταν στην Εστουδιάντες μετρώντας 23 συμμετοχές και 4 γκολ. Φέτος δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζέσους, εξ’ ου και οι πρωταθλητές της ιβηρικής χώρας θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ