2015-01-22 02:50:06
Φωτογραφία για «Ύμνοι» Αντσελότι για Ρονάλντο
Ο Κάρλο Αντσελότι έχει προπονήσει μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές... στην καριέρα του, όπως οι Πάολο Μαλντίνι, Αντρέα Πίρλο, Αντρέι Σεφτσένκο, Ροναλντίνιο και Μίκαελ Μπάλακ.

Όπως είναι φυσικό, μπορεί να εκφέρει την άποψή του για την ποιότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πρόσφατα πήρε για δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Ιταλός τεχνικός ανέλυσε στο γαλλικό περιοδικό «France Football» τους λόγους για τους οποίους ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος όλων.

«Ο Κριστιάνο είναι υπόδειγμα συμπαίκτη. Του αρέσει να βάζει γκολ αλλά παράλληλα παίζει και ομαδικά. Στη πραγματικότητα είναι ο καλύτερος συμπαίκτης του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να είναι καθοριστικός, αλλά και αλτρουιστής», σχολίασε ο προπονητής της «βασίλισσας της Ευρώπης»:

Για τον Αντσελότι δύο είναι οι βασικοί λόγοι που ο Ρονάλντο κατέκτησε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» και τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους διεθνείς: το ταλέντο του και η καλή φυσική κατάσταση που τον καθιστά ακούραστο.

«Ναι, ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος, για δύο λόγους: Έχει ένα εκπληκτικό φυσικό ταλέντο και μια άριστη φυσική κατάσταση. Ο Κριστιάνο τα κάνει όλα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Είναι πάντα υπάκουος στις παρατηρήσεις μου. Μάλιστα, ζητά και ο ίδιος να του γίνουν παρατηρήσεις, ώστε να βελτιωθεί. Είναι μεγάλη μου τιμή να προπονώ έναν άτομο με τέτοιο χαρακτήρα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ