2015-01-23 08:42:09
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο αρχισυντάκτης της «A Bola», Μιγκέλ Κορέια, εκφράζει στο "gazzetta.gr" τη σιγουριά του ότι ο Φράνκο Χάρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι ο Φράνκο Χάρα θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Τελευταία ο Αργεντίνος έπαιζε δανεικός στην Εστουδιάντες, αλλά τον τελευταίο καιρό κάνει προπονήσεις με την Μπενφίκα. Ωστόσο, σε 10-15 μέρες θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να τους ανέβει επίπεδο, όπως λέει ο αρχισυντάκτης της «A Bola» (μία εκ των κορυφαίων εφημερίδων σε Πορτογαλία και Ευρώπη), Μιγκέλ Κορέια.

«Μπορεί να μην παίζει στην Μπενφίκα και ουσιαστικά μόνο να προπονείται, αλλά είναι τεχνίτης. Δεν βάζει πολλά γκολ μέσα σε μία σεζόν, όμως, του αρέσει να δίνει ασίστ», λέει αρχικά ο έμπειρος δημοσιογράφος και στη συνέχεια τονίζει για τη θέση που μπορεί να αποδώσει καλύτερα:

«Είναι ένας παίκτης που παίζει πίσω από τον επιθετικό
. Εκεί, ο Ολυμπιακός έχει τον Ντομίνγκεζ, αλλά ο Χάρα μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει στα άκρα και ιδιαίτερα στη δεξιά πλευρά. Είναι γρήγορος και δεν φοβάται. Πιστεύω ο Περέιρα, τον γνωρίζει. Εντάξει, δεν ήταν στην ίδια ομάδα αλλά σαφώς και έχει γνώμη για τα χαρακτηριστικά του. Αυτή τη στιγμή, δεν έχει έναν παίκτη όπως ο Χάρα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ανέβει επίπεδο».

Για το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, απάντησε: «Είναι ένας παίκτης που πρέπει να βρει ρυθμό. Πιστεύω ότι σε 10-15 μέρες θα είναι έτοιμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ