2015-01-23 09:49:05
Φωτογραφία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ... ΑΝΤΙ-ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!
Η μέτρια σεζόν της Βαλένθια και οι πολλές κακές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα από την Πλοέστι, έφερε... αλλαγές στον πάγκο της ομάδας.

Σήμανε, λοιπόν, το τέλος του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο της Βαλένθια, ο οποίος είχε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, αλλά αποφασίστηκε να αποχωρήσει τώρα.

Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Κάρλες Ντουράν είναι ο νέος, αλλά υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας και η αναζήτηση για τον διάδοχο του Περάσοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει από τις “νυχτερίδες”.

Η περσινή σεζόν ήταν πολύ πετυχημένη με τη Βαλένθια να κατακτά το Eurocup και να κάνει πολύ καλή πορεία και στην ACB. Φέτος, όμως, η Βαλένθια εμφανιζόταν μονίμως... κατώτερη των περιστάσεων. Αποκλείστηκε από το ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας και στο Ισπανικό πρωτάθλημα η πορεία της είναι πολύ ασταθής.

Σίγουρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "eurohoops.net", μέσα στο ονόματα που θα εξεταστούν θα είναι και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, που θέλει να δουλέψει στο εξωτερικό και δη στην Ισπανία και φυσικά έχει καλό όνομα στην Ευρώπη από τις πορείες του με τους ερυθρόλευκους στην Ευρωλίγκα και την κατάκτηση του 2013.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ