2015-01-23 12:24:06
Φωτογραφία για Δηλώσεις του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου για τις εκτρώσεις...
Στη Βουλή εκλήθη να μιλήσει ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος για το σημαντικό θέμα των εκτρώσεων Η ομιλία αυτή αποτελεί μέρος μιας μεγάλης καμπάνιας του Πατριαρχείου Μόσχας κατά των εκτρώσεων, με τελικό σκοπό την οριστική και δια νόμου απαγόρευσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του esperinos.gr, ο Πατριάρχης Κύριλλος δήλωσε, «εάν καταφέρουμε να περιορίσουμε στο 50% τις εκτρώσεις, θα αποκτήσουμε μια δυναμική αύξηση του πληθυσμού», ενώ αναφερόμενος στο πρόβλημα των παράνομων και πολύ ακριβών επεμβάσεων έκτρωσης, πρότεινε η νόμιμη διαδικασία να ανέλθει στις ίδιες τιμές, σε πρώτη φάση, ώστε να υπάρξει περιορισμός του προβλήματος.

Συνεχίζοντας ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας πρότεινε σταδιακά να υπάρξει πλήρης απαλλαγή των Ρώσων φορολογουμένων από τις επεμβάσεις έκτρωσης. Μέχρι σήμερα η έκτρωση καλύπτεται από το βασικό πακέτο ιατρικών καλύψεων των Ρώσων πολιτών και αυτό δίνει ώθηση στο φαινόμενο.

Ο Πατριάρχης Μόσχας επίσης τόνισε την ανάγκη οικονομικής στήριξης των αδύναμων οικογενειών ώστε να μην αναγκάζονται να προσφεύγουν στην έκτρωση, αλλά και την κατάργηση της νομοθεσίας περί παρένθετης μητρότητας και την αντικατάστασή της με την υιοθεσία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ