2015-01-23 17:30:48
Φωτογραφία για Οργώνει τον Κάμπο της Λάρισας ο Στρατηγός και πάει με χίλια…Μωρέ λές;
Μωρέ λές ;  Αναρωτιούνται  κάποιοι Συνάδελφοι βλέποντας τον δικό μας τον Συνταγματάρχη Απόστολο Παπαπαρίση να οργώνει τον Κάμπο της Λάρισας και  να πάει με χίλια !

Όπως διαβάζουμε στο veteranos.gr μόνος χωρίς επιτελείο ,χωρίς γραφείο τύπου και χωρίς οικονομικά μέσα ,τα οικονομικά όλων μας άλλωστε  είναι… Ο γνωστός  Συνταγματάρχης Παπαπαρίσης  τρέχει από το πρωί σε καταστήματα ,σε χωριά ,σε ΚΑΠΗ και σε καφενεία …Στόχος και σκοπός του  να επισκεφτεί όσο το δυνατόν περισσότερους Λαρισαίους  μεταφέροντας τα δικά του πιστεύω και τα  προσωπικά του μηνύματα!

Δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα αυτής της κινήσεως αλλά ο Απόστολος έχει αποδείξει ότι το έχει και μάλλον τον έχει κερδίσει η Πολιτική ,εξάλλου είναι γνωστός από τις επαφές που είχε με τους κρατούντες στο ΥΠΕΘΑ  ανεξαρτήτως κομμάτων !

Σε τούτον τον Αγώνα που είναι προσωπικός ο δικός μας  Συνάδελφος έχει να αντιμετωπίσει και  την πικρία των Συναδέλφων για  τις αδικίες  της Κυβέρνησης κατά των Συναδέλφων !


Να μην ξεχάσουμε όμως τις δηλώσεις υπουργών της Συγκυβέρνησης οτι αν εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ  υπέρ των Αξιωματικών θα πέσει έξω το ταμείο !…Τότε οι Βουλευτές της Ν.Δ που ήταν πρώην Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τρείς παρακαλώ δεν αντέδρασαν !

Βέβαια χρήματα για έκτακτη χρηματοδότηση των Κομμάτων και της Βουλής αλλά και για το μοίρασμα του κοινωνικού δήθεν μερίσματος  υπήρχαν ,όπως υπήρχαν και για άτοκα δάνεια των Βουλευτών νυν και τέως για τις ανάγκες τους !

Να θυμίσουμε όμως και τους Αγώνες του Απόστολου  υπέρ των Αποστράτων (φώτο) άσχετα ποιος ήταν στην Κυβέρνηση και ίσως ένας δικός μας άνθρωπος να είναι περισσότερος χρήσιμος στη πολιτική σκηνή ,από το να τον «πετροβολάμε » εμείς οι ίδιοι!

Μωρές λες να την κάνει τη ζημιά ο Απόστολος στη Λάρισα ; Εμείς πάντως  θα ευχηθούμε Καλή Επιτυχία Απόστολε  μέσα από την καρδιά μας και σου …Βγάζουμε και το πηλήκιο!

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/orgoni-ton-kampo-tis-larisas-o-stratigos-ke-pai-chilia-les/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ