2015-01-24 01:10:04
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης».

Λίγο μετά τις 19:30, την Παρασκευή, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς το Σάββατο διεξάγεται το ματς με τον ΟΦΗ για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Στο αεροδρόμιο, η υποδοχή ήταν για ακόμα μια φορά αποθεωτική από τον κόσμο της ομάδας μας, όπως πάντα άλλωστε, που περικύκλωσε το πούλμαν και έδειξε την αγάπη του προς τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Μόλις οι παίκτες μας έκαναν την εμφάνιση τους στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», περισσότεροι από 150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έκαναν την νύχτα… μέρα, δείχνοντας την στήριξη τους. Οι ιαχές "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!" "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!" δόνησαν την ατμόσφαιρα, μέχρι το πούλμαν να αναχωρήσει!

Συνθήματα, χειροκροτήματα και επευφημίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της υποδοχής των «ερυθρόλευκων», που κατάλαβαν για τα καλά γιατί λένε οι φίλαθλοι της ομάδας «Θρύλε, η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι»!

Mαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου.

Δείτε το video της υποδοχής του κ. Περέιρα, των παικτών και όλης της αποστολής του Ολυμπιακού, στην Κρήτη, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ