2015-01-24 18:12:30
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ... ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ ΤΑ ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΑ ΜΜΕ!
Θέμα... ωρών χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζόελ Κάμπελ στη Βιγιαρεάλ, με τη μορφή δανεισμού απ’ την Άρσεναλ.

Στην Primera Division και τη Βιγιαρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την «La Nacion» της πατρίδας του, ο Κάμπελ τα 'χει βρει σε όλα με το "κίτρινο υποβρύχιο" και απομένει ουσιαστικά το τελικό... "ΟΚ" των "κανονιέρηδων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κοσταρικανός εξτρέμ θα πάει... Μαδριγάλ ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Κάμπελ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «κανονιέρηδες» ως το 2016, ωστόσο πρόθεση του Βενγκέρ είναι να τον κρατήσει περισσότερο στο Λονδίνο και να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η μεταγραφή του 22χρονου ποδοσφαιριστή, που πέρασε με επιτυχία από το Λιμάνι, στη Βιγιαρεάλ ως το καλοκαίρι, ουσιαστικά αποτελεί και μέρος της συμφωνίας που φαίνεται πως υπάρχει προκειμένου ο Γκάμπριελ Παουλίστα να κάνει το... αντίστροφο δρομολόγιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ