2015-01-24 19:00:18
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες
Συνεχίζονται οι βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες. Πιο αναλυτικά:

Την Κυριακή 25/01, ημέρα εκλογών, οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν, με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων από τα δυτικά, ενώ μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, στο Αιγαίο και τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Ισχυροί ως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου με εξασθένιση από το βράδυ.

Την Δευτέρα 26/01 νέο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, με επέκταση των φαινομένων σταδιακά μέσα στην ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στα πελάγη. Βροχερός θα είναι ο καιρός και την Τρίτη 27/01.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας μέχρι το τέλος του μήνα.

Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

πηγή: Meteo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ