2015-01-25 04:50:06
Φωτογραφία για Γιατί η Facebook είναι η αγαπημένη εταιρεία των επενδυτών
Το παράδειγμα του Facebook θα πρέπει να ακολουθήσουν άλλες μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google και η Amazon σύμφωνα με τον Ben Schachter, της Macquarie Research ώστε να κάνουν πιο σαφή τα μελλοντικά τους σχέδια Σύμφωνα με τον Ben Schachter, οι επενδυτές αγαπούν περισσότερο το Facebook, επειδή, σε αντίθεση με την Google ή την Amazon, η εταιρεία έχει αναλύσει πλήρως το όραμά της και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια.

Το τελευταίο τρίμηνο, ο CEO της Facebook Mark Zuckerberg έχει παρουσιάσει τα σχέδια του για την εταιρεία για τα επόμενα δέκα χρόνια όντας η μοναδική εταιρεία που έχει δώσει ένα τόσο λεπτομερές χρονοδιάγραμμα των σχεδίων της.

Αντιθέτως, η Amazon και η Google έχουν γνωστοποιήσει κάποια από τα μελλοντικά τους σχέδια, χωρίς ωστόσο, να κάνουν ακριβές το πότε θα υλοποιηθούν αυτά. Αυτό όμως που θέλουν οι επενδυτές είναι να γνωρίζουν για την πρόοδο μιας εταιρείας, τα αποτελέσματα των προσπαθειών της και το όραμά της και όχι απλές διαβεβαιώσεις από στελέχη των εταιριών διευκρινίζει ο Ben Schachter. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ