2015-01-25 16:40:12
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ ΘΑ... ΕΣΤΙΑΣΕΙ Η ΝΤΝΙΠΡΟ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Η Ντνίπρο επέστρεψε από το Αμπού Ντάμπι, όπου πραγματοποίησε το πρώτο μέρος της χειμερινής της προετοιμασίας.

Σε αυτό, όπως τόνισε και ο βοηθός του Μίρον Μάρκεβιτς, στην τεχνική ηγεσία της ουκρανικής ομάδας, Σεργκέι Ναγκόρνιακ, εστίασαν τη δουλειά τους, στη φυσική κατάσταση, ενώ στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας, που θα γίνει στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, αλλά και στο τρίτο, στην Τουρκία, θα δουλέψουν πάνω σε θέματα τακτικής.

"Στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας δουλέψαμε, κυρίως, πάνω στη φυσική κατάσταση. Ωστόσο στο δεύτερο αλλά και το τρίτο μέρος, θα εστιάσουμε σε θέματα τακτικής. Βέβαια δώσαμε και τρία φιλικά στο Αμπού Ντάμπι, όπου όλοι οι παίκτες είχαν σχεδόν ίδιο χρόνο συμμετοχής", είπε ο Ναγκόρνιακ.

Επίσης αναφέρθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις για τον αριστερό μπακ Ετζίντιο, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Στρίνιτς: "Ο Ετζίντιο είναι πιο τεχνίτης από τον Στρίνιτς. Είναι πολύ καλός παίκτης και διαφορετικός από τον Στρίνιτς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια σύγκριση. Ωστόσο είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε και άλλα συμπεράσματα για τον Ετζίντιο, αφού πρέπει να τον δούμε και στα επόμενα φιλικά που θα δώσουμε. Πάντως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ