2015-01-26 06:26:05
Φωτογραφία για «Δεν κρατάω κακία στον Ρονάλντο»
Η βραδιά του Σαββάτου ήταν πολύ άσχημη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε... να έχει πολλά νεύρα και η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα. Μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος χτύπησε και τον αντίπαλο αμυντικό, Εντιμάρ, με μπουνιά, αλλά εκείνος δήλωσε ότι συγχωρεί τον συνάδελφό του.

«Ήταν μία φάση που ο Κριστιάνο ήταν νευριασμένος και λίγο απογοητευμένος επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τη Ρεάλ. Είναι όμως κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Συνέβη και δεν μπορεί να γίνει κάτι. Έχω συγχωρέσει πάντως τον Κριστιάνο και δεν του κρατάω κακία. Είδα την απολογία του μέσω των social media, δεν μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα στο τηλέφωνο», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός και απάντησε σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί ο σούπερ-σταρ της Ρεάλ:

«Ο Κριστιάνο θα πρέπει να έχει μία φυσιολογική τιμωρία, τίποτα περισσότερο. Δεν θέλω να του κάνω κακό και ελπίζω να παραμείνει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Σομαλία ο Ερντογάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Σομαλία ο Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ