2015-01-26 19:49:17
Φωτογραφία για Ευτυχώς ο Αλέξης βρήκε τα κλειδιά του Μαξίμου και δεν χρειάστηκε κλειδαράς
Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά. Εδώ και 3.000 χρόνια περίπου δεν ξαναείδαν τα μάτια μου τέτοιο πράγμα. Να αφήνετε δηλαδή τα κλειδιά του πρωθυπουργικού μεγάρου κάτω από το χαλάκι για να τα βρει ο διάδοχός σας.

 

Δεν σκεφτήκατε Αντώνη μου ότι μπορεί ο καημένος ο Αλέξης να είχε πρόβλημα με τη μέση του και να μην μπορούσε να σκύψει να τα πάρει; Η να μην πονηρευόταν ότι τα είχατε αφήσει κάτω από το χαλί;

Και τότε τί θα γινόταν κύριε Σαμαρά. Ολόκληρος πρωθυπουργός θα ξεροστάλιαζε στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου μέχρι να έρθει κλειδαράς να του ανοίξει;

Αντώνη Σαμαρά μάλλον το διαπράξατε το ατόπημα, για να μην πω κάποια άλλη γνήσια ελληνική λέξη και με μπαγλαρώσει το ΕΣΡ.

Αλήθεια να σας ρωτήσω κάτι; Σκοπεύετε να παραιτηθείτε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και να αποσυρθείτε από την πολιτική; Αν όχι να ξέρετε ότι το ατόπημα αυτό θα σας συνοδεύει στην υπόλοιπη πολιτική καριέρα. Γιατί δεν μπορεί να είστε τόσο Ευρωπαίος όσο φωνάζετε και να φέρεστε ως καραγωγέας και με τρόπο που δεν αρμόζει στο ευρωπαϊκό σαβουάρ βιβρ. Και να είσαστε και κανένας αμόρφωτος Αντώνη μου...Τόσα πανεπιστήμια βγάλατε, υπουργός Εξωτερικών διατελέσατε και το πρωτόκολλο θα το μάθατε. Αγνοια δεν μπορείτε να επικαλεστείτε δυστυχώς.

Κάλχας
newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ