2015-01-28 04:36:06
Φωτογραφία για Το μήνυμα Γκλέτσου στον νέο πρωθυπουργό
Επικεφαλής ενός κόμματος ηλικίας μόλις 45 ημερών -έχοντας προηγουμένως αναπτύξει πολιτική δραστηριότητα αποκλειστικά σε... αυτοδιοικητικό επίπεδο στην πατρίδα του τη Στυλίδα- ο Απόστολος Γκλέτσος μπαίνει στο τερέν της πολιτικής ζωής σε εθνική κλίμακα πλέον.

Η «Τελεία» συγκέντρωσε ποσοστό 1,77% στην τελική καταμέτρηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Μάλιστα, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», ο ίδιος εκτιμά ότι το ποσοστό του κόμματος θα ήταν μεγαλύτερο αν σε κάποια εκλογικά τμήματα δεν έλειπαν ψηφοδέλτια της «Τελείας».

Σκοπεύοντας να αξιοποιήσει την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα τα οποία συγκεντρώνουν πάνω από 1,5%, θα επιμείνει στον «τίμιο αγώνα μήπως και μπορέσουμε να μπούμε στη Βουλή», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εμφανίζεται θετικός απέναντι στον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ., κρίνοντας πως η χώρα «έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση και εύχομαι να τα πάει πολύ καλά».

Προσωπικά στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εύχεται «να σκέφτεται πολύ πριν πάρει μια απόφαση, να τη ζυγίζει πάρα πολύ και ο σκοπός να μην αγιάζει τα μέσα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει πολύ βαθιά, γιατί στα 40 του χρόνια ενδεχομένως να μην το ξέρει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ