2015-01-28 06:11:06
Φωτογραφία για ''Έξαλλος'' ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων με τον Τσίπρα: Η Ελλάδα αποχριστιανίζεται
Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ορκιστεί πρωθυπουργός με πολιτικό όρκο καυτηριάζει σε κείμενό του ο... Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, ο οποίος κάνει λόγο για προκλητική προσβολή της αθεΐας και προσπάθεια αποχριστιανοποίσης της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά:

''Οι Έλληνες εψήφισαν σαν Πρωθυπουργό της Ελλάδος τον κ. Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο α) ζει και συζεί με την "συντροφό του", όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, καί όχι με την "σύζυγό του", δηλ. με μια γυναίκα χωρίς να έχει προηγηθεί θρησκευτικός γάμος, β) δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του με το χριστιανικό βάπτισμα καί γ) ως Πρωθυπουργός, με περισσή υπεροψία δε, αρνείται νά δώσει τόν θρησκευτικό Όρκο! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδος. Επομένως μια νέα εποχή αρχίζει στην Ελλάδα μας! Η παραδοσιακά θρησκευόμενη αυτή Χώρα αποβάλλει τον θρησκευτικό της, τον Ορθόδοξο χριστιανικό, χαρακτήρα της».


Αφού τα... «ακούνε» ο Κώστας Σημίτης γιατί αφαίρεσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και ο Ανδρέας Παπανδρέου γιατί με την περίφημη κίνηση στη Δήμητρα Λιάνη στο αεροπλάνο όταν επέστρεψε από το Χέρφιλντ καταπάτησε τη χριστιανική ηθική, ο Μητροπολίτης κάνει λόγο για το τρίτο μεγάλο βήμα για το «γκρέμισμα της χριστιανικής Ελλάδος», που δεν είναι άλλο από τον πολιτικό όρκο του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο νέος Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας σήμερα αρνήθηκε να ορκισθή με τον καθιερωμένο τρόπο, με τον χριστιανικό Όρκο! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, δυστυχώς, χωρίς να προβάλλη κάποια επιφύληξη, χωρίς κάποια αντίδραση, αποδέχθηκε την πρωτόγνωρη απαίτηση του νέου Πρωθυπουργού!», συνεχίζει.

«Με τον τρόπο αυτό η έως χθές χριστιανική Ελλάδα, η οποία δια μέσο των αιώνων δοξάσθηκε με την ανάπτυξη του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, σήμερα στο προσκήνιο της ιστορίας προβάλλει σαν μια Χώρα Αθέων! Κάποτε οι πρόγονοί μας αγωνίζονταν "υπέρ Πίστεως και Πατρίδος"! Σήμερα οι Έλληνες επώλησαν τήν πίστη τους "για ένα κομμάτι ψωμί"! Σε παλαιότερες εποχές οι Έλληνες, καλώς ή κακώς, εφώναζαν "ψωμί καί εληά καί Κώτσο Βασιληά!" Σήμερα παραδόξως φωνάζουν "ψωμί καί εληά καί Τσίπρα Βασιληά!.

«Το έγκλημα της αποχριστιανοποιήσεως της Ορθοδόξου Ελλάδος συμπληρώνεται από την σύμπραξη και την συμμετοχή του Κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" με ένα δεδηλωμένα άθεο Πρωθυπουργό! Ο έως χθές αγωνιστής και ιδεολόγος πολιτικός Αρχηγός κ. Πάνος Καμμένος έκαψε πιά κάθε αγαθή διάθεση, που είχαμε για το πρόσωπό του στην καρδιά μας. Καθίσταται συνεργός στην αποχριστιάνιση της χριστιανικής Ελλάδος», οολοκληρώνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ