2015-01-28 13:34:18
Φωτογραφία για Αναστάτωση στους κατοίκους της Λαμίας από τη μεταφορά Μαζιώτη...
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας από τις φυλακές Δομοκού ο Νίκος Μαζιώτης. Πάνω από 20 περιπολικά οχήματα και περίπου 70 άνδρες χρησιμοποιήθηκαν για να κάνει ο Νίκος Μαζιώτης μια ακτινογραφία.

Η τόσο μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της γύρω περιοχής που προσπαθούσαν να πληροφορηθούν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στιγμές πρωτόγνωρες για τους ντόπιους που μέχρι τώρα μόνο στην τηλεόραση είχαν δει.

Τα πλάνα που παρακολουθούσαν έξω από την ΓΑΔΑ, την Ευελπίδων ή τον Κορυδαλλό στην Αθήνα, τα ζουν από κοντά και το σκηνικό θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που κάποιος από τους κρατούμενους των φυλακών υψίστης ασφαλείας χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αρκετοί σχολίαζαν το μεγάλο κόστος της μεταγωγής .

Η ισχυρή αστυνομική παρουσία ωστόσο τους κάνει να πιστεύουν πως τίποτα το περίεργο και επικίνδυνο δεν μπορεί να συμβεί.


Ο Νίκος Μαζιώτης προφυλακισμένος για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου ορθοπεδικός να εξετάσει τραύμα στο χέρι του ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε και στο ακτινολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας ενώ συμμετείχαν όλοι οι διοικητές των υπηρεσιών της Λαμίας.

Η ειδική μεταγωγή έγινε αστραπιαία και διήρκησε ελάχιστα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ άλλαξε τόσο το αρχικό δρομολόγιο αλλά και ο χρόνος της μεταγωγής για ευνόητους λόγους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ