2015-01-28 14:08:08
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ... ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ «14» Ο ΚΟΟΪΣΤΡΑ (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα την σπουδαία μεταγραφική του κίνηση, φέρνοντας στην ομάδα έναν από τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες στην Ευρώπη, τον Ολλανδό κεντρικό/διαγώνιο, Βίτσε Κοόιστρα.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον 33χρονο (3/6/1982) σπουδαίο διεθνή Ολλανδό κεντρικό/διαγώνιο, Βίτσε Κοόιστρα (2.09 ύψος), ο οποίος είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα. Ο Ερασιτέχνης παρουσίασε και επίσημα το σπουδαίο του μεταγραφικό απόκτημα, το οποίο από δω και στο εξής θα φορά τη φανέλα του Θρύλου με το νούμερο "14".

Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Μολφέτα (Ιταλία) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ράντομ (Πολωνία, σεζόν 2013-2014), Μπλετσάτο (Πολωνία, 2011-2013) και Μόντενα (2008-2011). Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και μετράει περισσότερες από 250 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο σπουδαίος Βίτσε Κόιστρα είναι δοκιμασμένη λύση, θεωρείται πολύ καλός στο μπλοκ, εκεί όπου χρειαζόταν βοήθεια ο Ολυμπιακός και ο Γιούρισιτς
. Στα θετικά του είναι το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν και ως διαγώνιος οπότε μπορεί να βοηθήσει και σε αυτή τη θέση αν και εφόσον χρειαστεί ανάσα ο Κλαρκ. Η κύρια θέση του, βέβαια, είναι κεντρικός και σαν κεντρικός ήρθε στην ομάδα. Μπορεί να βοηθήσει όμως και σε άλλες θέσεις.

Προέρχεται από μία σπουδαία σχολή, την ολλανδική, είναι ψηλός (2.09), είναι αρκετά γρήγορος, εξαιρετικός στο μπλοκ όπως είπαμε, πολύ καλός επιθετικός και διαθέτει τεράστια εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την δυναμική του ρόστερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ