2015-01-29 11:20:02
Φωτογραφία για «ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε για την απόδοσή του στο ματς με τον Τύρναβο, όπου και ανακηρύχτηκε MVP της αναμέτρησης.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Τύρναβο, σημείωσε χατ-τρικ, ενώ μοίρασε και ασίστ στους συμπαίκτες του! Ο διεθνής άσος του Θρύλου ψηφίστηκε ως MVP της συγκεκριμένης αναμέτρησης και κατά την παραλαβή του βραβείου του τόνισε πως έχει δουλέψει σκληρά, με στόχο να βελτιωθεί και να βοηθήσει όσο μπορεί τους «ερυθρόλευκος»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα νιώθω υπέροχα. Έχω δουλέψει σκληρά. Όπως είχα πει από την αρχή, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ, μετά τον τραυματισμό μου, να επανέλθω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Σήμερα ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Κατάφερα να σκοράρω και να δώσω μερικές ασίστ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή απόδοση και από τον τρόπο που βοήθησα την ομάδα».

Για τα διεθνή δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για εκείνον: «Αυτά είναι φήμες. Ασχολούμαι μόνο με το να παίζω ποδόσφαιρο. Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι, να είμαι σε καλή κατάσταση και να βοηθώ την ομάδα».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση. Εξαρτάται που υπάρχει κενό και που μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Στα άκρα έπαιζα σε όλη μου τη ζωή και εκεί προτιμώ».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ