2015-01-29 12:24:58
Φωτογραφία για Αξίζει να διαβάσετε αυτή τη συγκινητική ιστορία! Ο μικρός Παύλος και το Χαμόγελο του Παιδιού...
O μικρός Παύλος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για μια τυπική επέμβαση υδροκήλης Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ο Παύλος έπαθε αλλεργικό σοκ από ένα φάρμακο αναισθησίας που τον ανάγκασε να μείνει σε κώμα για αρκετές μέρες στην εντατική!

Οι γονείς του πέρασαν μεγάλες στιγμές αγωνίας, καθώς οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν λίγες. Αποδείχθηκε όμως πολύ δυνατός και όταν ξύπνησε από το κώμα, η χαρά των γονιών του ήταν απερίγραπτη!

Η πρώτη του κουβέντα στους γονείς του ήταν: «Μαμά έχω μια επιθυμία, πέρασα πολλά αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μπω μέσα σε ένα ασθενοφόρο»!

Η επιθυμία του δεν άργησε να εκπληρωθεί. Την ίδια μέρα το απόγευμα δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ για να μεταφέρουμε τον μικρό Παύλο για καρδιολογικό έλεγχο. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του μικρού για να τον παραλάβουμε αντικρίσαμε ένα ευδιάθετο παιδί γεμάτο ζωή!

Μέσα στο ασθενοφόρο η μητέρα, μας μίλησε για την επιθυμία του γιου της να μπει σε ένα ασθενοφόρο. Ο μικρός αισθάνθηκε πολύ τυχερός γιατί του εξηγήσαμε ότι μπήκε στο καλύτερο διαμορφωμένο ασθενοφόρο για παιδιά!

Μετά την εξέταση και την επιστροφή του στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο μικρός  ενθουσιασμένος μας αγκάλιασε σφιχτά και μας φίλησε. Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική Πραγματικά, μια σφιχτή αγκαλιά και δυο φιλιά φέρνουν πολλά πολλά χαμόγελα!

Παύλο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι πάντα δίπλα σου ότι κι αν χρειαστείς! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ